Buitelaar Engineering > Tuinbouwtechniek > Tuinbouw automatisering

Tuinbouw automatisering

Greenspec Klimaatcomputer

Een Greenspec klimaatbeheersingssysteem wordt in alle soorten kassen toegepast. Het systeem wordt ingezet  voor verschillende soorten gewassen in verschillende kassen in verschillende landen. Wij helpen u om de beste groei te realiseren. En er is een eenvoudige manier om voorwaarden te stellen en onmiddellijk alarm te slaan als er een probleem is.

Voor dagelijks gebruik heeft u een overzicht van alle gegevens. Zodra het installatieprogramma de functies heeft ingesteld, voert u hier de dagelijkse instellingen uit. Hier zie je de belangrijke waarden. Als voorbeeld zie je temperatuur, schermpositie, verwarmingswatertemperatuur.

Greenspec App

De Greenspec-App heeft men altijd snel toegang hebt tot essentiële gegevens.  Wanneer u door uw kas loopt, kunt u direct meetwaarden van parameters zoals de temperatuur aflezen. Ook kunnen er grafieken worden bekeken.
U krijgt telefonisch een alarmmelding, voor elke ingestelde parameter en nog beter: u ziet ook meteen in welk deel van de kas deze storing is.
Indien een status niet wordt ververst, krijgt u hier ook een melding van. U moet dus controleren of uw Greenspec App nog actief is, zodat u er zeker van kunt zijn dat u vroegtijdig wordt gewaarschuwd in geval van problemen zoals een stroomstoring.
Met de Greenspec App kunnen eenvoudige instellingen worden gewijzigd,  zoals het sluiten van luchtramen of een gewenste temperatuur.
De app is is beschikbaar voor Android- en Apple-systemen.

De Greenspec software voor flexibele besturing van uw kas
De software kent geen beperkingen in de volledige versie. U kunt dus zoveel compartimenten, pompen, lampleidingen, kranen, boilers etc. toevoegen als u nodig heeft. Dit is een zeer betaalbare oplossing, u kunt deze verlengen zonder eerst te betalen en te wachten op een software-update.

De limiet is echter de verwerkingskracht voor de optische lijncommunicatie. Het maximale aantal geïnstalleerde units op dit moment is 22 AFP standaard 20/20 dozen. Er is ook een gereduceerde versie voor de bediening van één of twee AFP’s.

Water units

Buitelaar Engineering ontwerpt en fabriceert alle mogelijke watersystemen voor de tuinbouw

Wij ontwerpen, produceren en programmeren uw installatie of machine op maat.