OVER ONS

In 2010 richtte Bas Buitelaar zijn bedrijf Buitelaar Engineering op.
Gevestigd in De Lier, maar werkzaam over heel de wereld, staat Buitelaar Engineering klaar voor iedereen.

TUINBOUWTECHNIEK

Buitelaar Engineering is in de tuinbouw begonnen. Tuinders, kwekers en loonwerkers staan vaak voor de uitdaging dat standaard tuinbouwinstallaties niet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan krijtmengmachines die het krijt niet goed genoeg wegen en verdelen, of aan substraatunits met onvoldoende capaciteit.

Wij bieden voor al deze uitdagingen een maatwerkoplossing. Van een speciale waterpomp, aangepast op de situatie van een Westlandse tuinder, tot een watergeefsysteem in een kas van tien hectare in Canada; Buitelaar Engineering gaat geen uitdaging uit de weg.

STANDAARD MAATWERK

Flexibel, creatief en resultaatgericht. Deze kernwoorden typeren onze werkwijze. Maatwerk is bij ons de standaard. Hierbij stellen we altijd de behoeftes van onze klant centraal. Het resultaat is elke keer weer een uniek product, dat honderd procent is ontworpen voor de specifieke situatie van onze klant.

Wij gebruiken bij al onze producten hoogwaardige en slijtvaste materialen. Hierdoor gaan onze producten zeer lang mee, ook bij dagelijks intensief gebruik. Veel van onze producten kenmerken zich daarnaast door de gebruiksvriendelijke manier waarop de bedieningsapparatuur is geprogrammeerd. Installaties van Buitelaar Engineering zijn eenvoudig te bedienen, waardoor iedereen ermee overweg kan. Wel zo makkelijk.

KLAAR TERWIJL U WACHT

Drijvende kracht achter Buitelaar Engineering is Bas Buitelaar. Bas is geboren en getogen in De Lier. Zijn ervaring in de tuinbouwtechniek is groot. Van klimaatcomputers tot watermanagement: de technische kant van de glastuinbouw heeft geen geheimen meer voor hem. Vijftien jaar geleden besloot Bas zijn werk in loondienst in te ruilen voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. In 2010 richtte hij Buitelaar Engineering op. Je kunt Bas gerust de Willie Wortel van het Westland noemen. Geen uitdaging is hem te groot en hij draait zijn hand niet om voor een nieuwe uitvinding. Daarbij werkt hij zonder poespas recht op het doel af. Zijn uitvindingen zijn bij wijze van spreken ‘klaar terwijl u wacht’.

Wij ontwerpen, produceren en programmeren uw installatie of machine op maat.