Buitelaar Engineering > Tuinbouwtechniek

TUINBOUWTECHNIEK

‘Uitvindingen, klaar terwijl u wacht’, kan natuurlijk alleen in stripverhalen. Maar feit is dat uitvinden onze passie is. Van waterpompen, mengkleppen en klimaatcomputers, tot krijtmengers, mengbakunits en substraatunits. De afgelopen jaren hebben wij diverse machines ontworpen, speciaal op maat voor onze klanten in de glastuinbouw.

Custom made

Hetzelfde geldt voor het aanpassen van standaard producten naar specifieke wensen. Deze custom made producten gaan de hele wereld over. Geen uitdaging is te klein of te groot; wij bieden maatwerkoplossingen voor elke situatie. Van het aanpassen van leidingwerk in een Westlandse kas, tot het aanpassen van een UV-unit om water te ontsmetten in Canada, waarbij wij de capaciteit hebben verhoogd van 10 kuub per uur naar 120 kuub per uur.

Direct leverbaar

Soms blijkt een custom made uitvinding niet alleen geschikt voor één klant, maar voor de hele glastuinbouw. In dat geval nemen wij het product op in ons standaardassortiment en is het direct uit voorraad leverbaar. Op die manier profiteert u toch van een uitvinding, die klaar is terwijl u wacht!

Wij ontwerpen, produceren en programmeren uw installatie of machine op maat.