Klimaatcomputers

Greenspec klimaat computer

Een Greenspec klimaatbeheersingssysteem wordt in alle soorten kassen toegepast. Het systeem wordt ingezet  voor verschillende soorten gewassen in verschillende kassen in verschillende landen. Wij helpen u om de beste groei te realiseren. En er is een eenvoudige manier om voorwaarden te stellen en onmiddellijk alarm te slaan als er een probleem is.

Voor dagelijks gebruik heeft u een overzicht van alle gegevens. Zodra het installatieprogramma de functies heeft ingesteld, voert u hier de dagelijkse instellingen uit. Hier zie je de belangrijke waarden. Als voorbeeld zie je temperatuur, schermpositie, verwarmingswatertemperatuur.

De Greenspec software voor flexibele besturing van uw kas

Greenspec is een flexibele klimaat en besturingscomputer toepasbaar in de tuinbouw of als gebouwbeheersysteem. Het systeem bestaat een hoofdcomputer welke via glasvezel communiceert met decentrale units die op strategische posities in een project worden geplaatst. Deze decentrale units bevatten ingangen voor onder andere sensoren en uitgangen voor de besturingen van apparatuur in een project. Ook is het mogelijk om via een serieel kanaal data op te halen of te versturen.
De software van Greenspec kan alles aan ongeacht de grootte van project. Alle functionaliteit en modulus zijn standaard in de Greeenspec software aanwezig. De voor het project benodigde functionaliteit en modules worden door Buitelaar Engineering geactiveerd. Indien nodig kunnen wij nog extra functionaliteit in de software aanbrengen. Dit is de flexibiliteit van een Greenspec systeem. De bediening vindt plaats via toetsenborden/beeldschermen. Er is ook een app beschikbaar voor smartphone of tablet. Hiermee kan op afstand toegang tot het Greenspec systeem verkregen worden. Er is dus één software versie zonder limieten.

De limiet is echter de optische communicatie. Het maximale aantal geïnstalleerde units op dit moment is 22 AFP standaard 20/20 modules. Er is ook een gereduceerde software versie voor de bediening van één of twee AFP’s.

Greenspec App

De Greenspec-App heeft men altijd snel toegang hebt tot essentiële gegevens.  Wanneer u door uw kas loopt, kunt u direct meetwaarden van parameters zoals de temperatuur aflezen. Ook kunnen er grafieken worden bekeken.
U krijgt telefonisch een alarmmelding, voor elke ingestelde parameter en nog beter: u ziet ook meteen in welk deel van de kas deze storing is.
Indien een status niet wordt ververst, krijgt u hier ook een melding van. U moet dus controleren of uw Greenspec App nog actief is, zodat u er zeker van kunt zijn dat u vroegtijdig wordt gewaarschuwd in geval van problemen zoals een stroomstoring.
Met de Greenspec App kunnen eenvoudige instellingen worden gewijzigd,  zoals het sluiten van luchtramen of een gewenste temperatuur.
De app is is beschikbaar voor Android- en Apple-systemen.

Greenspec Irrigatie mogelijkheden

Het Greenspec irrigatiesysteem wordt gebruikt voor alle soorten gewassen. Greenspec helpt u om de optimale groei te realiseren. Om dat te bereiken zijn er verschillende soorten overzichten. Het is eenvoudige manier om voorwaarden en alarmen in te stellen.

Voor dagelijks gebruik is er een Snelle Programmeringspagina . Deze functie zal uw favoriet worden bij het beheren van het irrigatiesysteem.

Vervolgens is er een pagina Unit View : hierin ziet u op het eerste gezicht alle belangrijke meetwaarden. En op deze pagina kunt u  aanpassen als bijvoorbeeld weersomstandigheden de behoefte aan water van uw planten veranderen.

Wij ontwerpen, produceren en programmeren uw installatie of machine op maat.